English | Srpski

Novosti - 2015. godine


14.12.2015. godine

 
Poštovani klijenti,
 
Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je počela velika VISA nagradna igra koja traje od 07.12.2015. do 05.01.2016. godine, kao i od 06.01.2016. do 04.02.2016. godine.
 
Za ućešće u nagradnoj igri neophodno je samo da sačuvate isečke POS slipova svih vaših transakcija u navedenom periodu i da se registrujete na rs.visa.com.
 
Učestvujte i možete osvojiti jedan od dva automobila Renault Captur.
 
Plaćajte VISA karticama svaki dan, ostvarite #malepobede i osvojite velike nagrade!

 
 

 
08.12.2015. godine

 
NOVOGODIŠNJA MASTERCARD KAMPANJA

Izmamiti osmeh na licu voljene osobe: neprocenjivo!
 
Učestvujte u MasterCard novogodišnjoj kampanji i izmamite osmeh na licu voljene osobe!
 
Tokom decembra meseca plaćajte vašom Supercard MasterCard kreditnom karticom Findomestic banke i ostvarite pravo na praznični poklon koji je za vas pripremila kompanija MasterCard.
 
Nakon svake izvršene transakcije u minimalnim iznosu od 2.500 RSD, odnosno 4.000 RSD, potrebno je samo da sačuvate dokaz o transakciji i priložite slip na MasterCard promo pultu u okviru tržnog centra Delta City kako biste preuzeli vaš poklon.
 
Datumi promocije kada možete preuzeti vaše poklone su:
  • 18/19/20. decembar 2015. godine
  • 25/26/27. decembar 2015. godine
*termini promocije: petkom od 14h do 20h i vikendom od 12 do 18h
 
Više informacija možete pročitati na linku: http://www.mastercard.com/rs/consumer/srbija-izmamiti-osmijeh.html
 
Uživajte u praznicima!
 
 
 MasterCard novogodišnja kampanja 2016.

 
 
25.05.2015. godine
 
 
FINDOMESTIC DAN KOMŠIJA
 
Findomestic Banka će i ove godine tradicionalno obeležiti međunarodni Dan komšija, u petak, 29. maja 2015. godine, u okviru svih svojih poslovnica širom zemlje.
 
Pozivamo sve drage komšije da tog dana svrate u ekspoziture naše banke, kako bismo uz kafu i ukusne kroasane proslavili Dan zajedništva, solidarnosti i dobrosusedskih odnosa. 
 
Učinimo da nam dan bude lepši, time što ćemo zajedno promovisati prave komšijske vrednosti i biti deo prijatne atmosfere.
 
Findomestic banka je za sve drage komšije pripremila i mali znak pažnje – plaćanje računa tog dana biće oslobođeno troškova provizije! 
 
Radujemo se našem druženju! 
 
Vaša Findomestic banka
Banka za svet koji se menja
 
 
 
 
30.04.2015. godine
  
 
RADNO VREME NAŠIH EKSPOZITURA TOKOM PRVOMAJSKIH PRAZNIKA 
 
 
Poštovani klijenti,
 
Obaveštavamo vas da ekspoziture naše Banke neće raditi u petak, 01.05. u subotu, 02.05.2015. godine.
 
Prvi radni dan je ponedeljak, 04.05.2015. godine.
 
Želimo vam lepe prvomajske praznike.
 
Vaša Findomestic Banka,
Banka za svet koji se menja
 
 
 
 
28.04.2015. godine

 
POZITIVAN POSLOVNI REZULTAT FINDOMESTIC BANKE U 2014. GODINI

 
Findomestic Banka je, kao deo BNP Paribas jedne od najvećih i najstabilnijih bankarskih grupacija u svetu, uprkos svim tržišnim izazovima u 2014. godini ostvarila pozitivan poslovni rezultat.
 
Profit Findomestic Banke na kraju 2014. godine nakon oporezivanja iznosi 62,25 miliona dinara, koji u poređenju sa rezultatom iz 2013. godine predstavlja značajan napredak postignut zahvaljujući povećanim poslovnim aktivnostima, smanjenju cene koštanja i optimizaciji operativnih troškova.
 
Takođe, sprovođenjem niza mera među kojima su unapređenje operativnih procesa i optimizacija vremena predviđenog za odgovore na zahteve klijenata, povećana je efikasnost, kao i stepen profesionalizma zaposlenih Banke.
 
Banka je na ovaj način uspela da održi stabilnost i postane profitabilna tokom perioda koji je okarakterisan kao veoma težak za bankarski sektor, kako na globalnom, tako i na lokalnom nivou.
 
 
 
 
09.04.2015. godine
  
 
RADNO VREME NAŠIH EKSPOZITURA TOKOM USKRŠNJIH PRAZNIKA 
 
Poštovani klijenti,
 
Obaveštavamo vas da ekspoziture naše Banke neće raditi na Veliki petak, 10.04.2015. godine, kao ni na Uskršnji ponedeljak, 13.04.2015. godine.
 
Želimo vam lepe i radosne Uskršnje praznike.
 
Vaša Findomestic Banka,
Banka za svet koji se menja
 
 
 

 
19.03.2015. godine 

NAJBOLJE PERFORMANSE FINDOMESTIC AUTO KREDITA

NA MEĐUNARODNOM SAJMU AUTOMOBILA 

Findomestic Banka, deo BNP Paribas grupe, će i ove godine biti prisutna na Međunarodnom sajmu automobila od 20. do 29. marta 2015. godine, gde će kao i obično svim posetiocima ponuditi najbolje performanse auto kredita. Kao i prethodnih godina, građani de moći da podnesu zahtev za auto kredit odmah na licu mesta na štandu Findomestic banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važedu ličnu kartu. Pored prepoznatljivo atraktivne kamate, Findomestic auto krediti odobravaju se bez troškova održavanja kreditne partije, bez žiranata, bez prenosa plate, kao i bez obaveznog Kasko osiguranja za sve iznose kredita.
 
Takođe, banka je u sradnji sa svojim poslovnim partnerima pripremila i specijalne uslove Findomestic auto kredita za kupovinu određenih modela Citroën, Ford i Suzuki novih vozila.
 
Pored finansiranja kupovine novih vozila na Sajmu, standardna ponuda Banke obuhvata i kreditiranje polovnih automobila. Veliki broj placeva već ima potpisan ugovor sa Findomestic Bankom, pa se kao i kod novih automobila kompletan proces može obaviti na prodajnim mestima partnera Banke. Posebno interesantan kreditni proizvod je auto kredit za kupovinu polovnih automobila od fizičkih lica, koji uz veoma jednostavnu i brzu proceduru, u bilo kojoj ekspozituri Findomestic Banke, fizička lica mogu izvršiti finansiranje kupovine polovnog automobila od drugog fizičkog lica. Takođe, posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic Banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana, kao i potpuna transparentnost u odnosu sa klijentima.
 
 

18.02.2015. godine

FINDOMESTIC KEŠ KREDIT UZ NIŽU KAMATU DO KRAJA MARTA

 ZA SVE VAŠE NOVE PLANOVE!  

Findomestic banka sada odobrava dinarski gotovinski i kredit za refinansiranje po sniženim kamatama. U skladu sa svojom poslovnom politikom pružanja podrške građanima u ostvarivanju svih novih planova, dinarski gotovinski i kredit za refinansiranje, sa već produženim rokom otplate do 84 meseca, se sada odobrava uz još nižu kamatu do kraja marta meseca. Pored već prepoznatljivo povoljnih uslova, Findomestic dinarskim keš kreditom građani mogu doći do dodatnog novca ili refinasirati postojeće obaveze uz veoma jednostavnu proceduru i transparentne uslove. 

Posebne pogodnosti imaju oni klijenti koji prenesu svoju zaradu u Findomestic banku, jer im je uz unapređenu ponudu usluga tekućih računa, ovaj proizvod na raspolaganju po specijalnim uslovima u vidu još niže kamate. 

Pored podrške koju konstantno obezbeđuje, posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana koje ima za cilj da spreči prezaduženost, kao i da podstakne potpunu transparentnost u odnosu sa klijentima.
 
Za detalje specijalne keš kredit ponude kliknite ovde.
 

 
 
 
16.02.2015. godine

 WESTERN UNION - TOP 50 NAGRADNI PROGRAM 

Western Union, kao svetski lider u elektronskom prenosu novca, već godinama svoju pažnju usmerava ka pružanju najbolje usluge klijentima. 
 
Western Union/Eki Transfers Program "Top 50" prepoznaje lokacije koje pružaju najbolju uslugu Western Union klijentima i nagrađuje njihove rukovodioce za rezultate koje je lokacija postigla u 2014.godini. 
 
Nagrađeni rukovodilac u okviru Findomestic banke ove godine je: 
  • Sead Hamzagić - Rukovodilac ekspoziture Findomestic Banke u Tutinu
Verujemo da se kvalitet i prepoznatljivost neke usluge ogleda upravo u ljudima koji se trude da učine korak dalje i time doprinesu ostvarenju najboljih poslovnih rezultata.
 

 
 


Internet bankarstvo
Ukoliko ne možete da pristupite
e-bankingu, kliknite ovde.
Kursna lista
srednji kurs - 24.06.2017
EUR 121.7544
USD 109.0501
CHF 112.3299
kompletna kursna lista
Findomestic konvertor
konverzija:
iz valute: u valutu:
Referentna kamatna stopa NBS
(važi od 08.06.2017.)
Iznosi: 4.00%
Istorijski pregled kamata
Više informacija o Vašim računima možete dobiti na sledećem linku: InfoServis
Vaše mišljenje nam je važno.
Sve sugestije, kritike i pohvale su nam dragocene.
Za podnošenje prigovora, kliknite ovde.
Opšti uslovi poslovanja -  Uslovi korišćenja -  Finansijski izveštaji -  Naša mreža i kontakti
Copyright © 2017 Findomestic Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 115a, 11070 Beograd
INFO CENTAR +381 (0)11 333 6000