English | Srpski

Novosti - 2006. godine


20.09.2006.
Akcija "Umrežavanje"

"Telekom Srbija" a.d. u oktobru započinje prodaju Internet usluga ADSL i DialUp. U narednim mesecima korisnici u svojim poštanskim sandučićima mogu očekivati ponudu sa detaljnim informacijama na koji način mogu postati Internet korisnici našeg nacionalog telekomunikacionog operatera.

Korisnicima će se osim vrlo pristupačne cene Interneta nuditi i mogućnost kupovine kompjutera na rate sa plaćanjem preko telefonskog računa. Kompanija ComTrade je u saradnji sa Findomestic bankom pripremila veoma povoljnu ponudu za korisnike Telekoma Srbija koja podrazumeva dve konfiguracije:

  • osnovnu konfiguraciju na 18 meseci sa iznosom mesečne rate od 20.81 EUR (uz učešće od 84 EUR)
  • naprednu konfiguraciju sa plaćanjem u 24 meseca i iznosom mesečne rate od 27.67 EUR (uz učešće od 144 EUR).

U navedenim konfiguracijama će biti instaliran licencni Microsoft Windows XP Home, kao i Trial verzija (na mesec dana) Microsoft Office 2003. Svi računari imaju 3 godine garancije.

Svi korisnici koji do 01.12. 2006 sa Telekomom sklope ugovor o korišćenju usluge ADSL biće oslobođeni plaćanja naknade za zasnivanje pretplatničkog odnosa u visini od 5.900,00 dinara. Svim korisnicima koji budu zaključili ugovor do 01.12.2006 godine biti omogućen i popust od 15 odsto na cenu mesečne pretplate u periodu od tri meseca od dana aktiviranja usluge.

Cene paketa će biti:
ADSL 1 (256/64 kb/s) 1.211,62 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 1.425,44 dinara (uračunat PDV)
ADSL 2 (512/128 kb/s) 1.816,43 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 2.136,98 dinara (uračunat PDV)
ADSL 3 (768/192 kb/s) 2.422,24 dinara (u cenu je uračunat PDV) (stara cena 2.849,70 dinara (uračunat PDV)

Za one korisnike koji nisu zainteresovani za ADSL usluge, biće dostupna usluga dial-up. Korisnici se mogu odlučiti za prepaid Internet po ceni od 500 dinara mesečno (+PDV) prva dva meseca besplatno ili Post Paid internet - Cene Post Paid Interneta za fizička lica po satu iznose u slabom saobraćaju 18,22 dinara (+PDV) i 36,44 (+PDV) - što se plaća kroz telefonski račun i ne zahteva nikakve ugovore niti početne investicije.

Cilj ove akcije je, kako i samo njeno ime kaže, umrežavanje svih činioca u procesu razvoja Internet tržišta i Informacionog društva kako bi se Internet učinio dostupan svima. Od telekomunikacionih operatera, do proizvođača kompjutera i softvera, pa sve do škola i obrazovnih ustanova. Širenje informatičke kulture je jedan od preduslova daljeg razvoja privrede i nauke i jedan od najvažnijih elemenata obrazovanja mladih generacija.

Findomestic Banka, deo BNP Paribas grupe koja je jedna od najvećih bankarkih grupacija na svetu, svojim inovativnim pristupom kreditiranju omogućava korisnicima kupovinu računara na kredit u trajanju od 18 do 24 meseca bez odlaska u banku, kao i otplatu rata putem telefonskog računa sa izuzetno povoljnim kreditnim uslovima.

Microsoft i Intel, lideri u svetskoj IT industriji su takođe dali podršku ovoj akciji. Microsoft je uz svaki računar pripremio poklon u vidu knjige "Osnove rada na računaru" i besplatnog on-line kursa, a Intel nižim cenama omogućio da ponuđeni računari budu što dostupniji budućim korisnicima.

Korisnici koji su u proteklom periodu redovno izmirivali telefonski račun imaće prednost da učestvuju u ovoj akciji i na taj način postanu Telekom Internet korisnik kao i da pod izuzetno povoljnim uslovima, preko kredita Findomestic banke, dođu do ComTrade računara.

Za sve dodatne informacije korisnici mogu uputiti besplatni poziv Telekom Internet Call Centru na broj 0800 100 100, a postojeći Internet korisnici više detalja mogu saznati ako posalju mail na umrezavanje@nadlanu.com.

 


03.01.2006.
Preuzimanje banke

Italijani završili preuzimanje srpske Nove Banke

Findomestic Banka iz Italije je svoje poslovanje proširila na tržište Srbije akvizicijom Nova Banke krajem 2005. godine, dok je zvanična promena imena završena u aprilu meseca 2006. godine. Findomestic Banka je deo BNP Paribas, jedne od najvećih bankarskih grupacija na svetu koja posluje u preko 85 zemalja, zapošljava preko 110 hiljada ljudi i 2005. godine je ostvarila neto profit u visini od 6,3 milijarde evra.

Findomestic Banka pored standardne bankarske ponude proizvoda i usluga namenjenim fizičkim i pravnim licima , na tržište Srbije donosi inovativni pristup kreditiranju stanovništva. Findomestic Banka je danas jedina bankarska institucija specijalizovana za kreditiranje potrošača ( Consumer lending ) prisutna u našoj zemlji. Consumer lending filozofija podrazumeva korišćenje najsavremenijih kanala komunikacije kako bi se klijentima učinila dostupnim najoptimalnija kreditna rešenja, bez potrebe za odlaskom u banku.

Svojom mrežom filijala i ekspozitura Findomestic Banka već pokriva sve veće gradove i regionalne centre u Srbiji, od Subotice do Novog Pazara. Zahvaljujući drugačijem pristupu kreditiranju kroz partnersku mrežu prodajnih mesta, plan Findomestic Banke je da, do kraja 2007. godine, bude prisutna na preko dve hiljade lokacija širom zemlje, čime će svoje proizvode učiniti dostupnim svim građanima Srbije. Time će Findomestic Banka i u svakodnevnom poslovanju opravdati svoj slogan "Banka je tamo gde ste Vi".

 

 


Internet bankarstvo
Ukoliko ne možete da pristupite
e-bankingu, kliknite ovde.
Kursna lista
srednji kurs - 24.06.2017
EUR 121.7544
USD 109.0501
CHF 112.3299
kompletna kursna lista
Findomestic konvertor
konverzija:
iz valute: u valutu:
Referentna kamatna stopa NBS
(važi od 08.06.2017.)
Iznosi: 4.00%
Istorijski pregled kamata
Više informacija o Vašim računima možete dobiti na sledećem linku: InfoServis
Vaše mišljenje nam je važno.
Sve sugestije, kritike i pohvale su nam dragocene.
Za podnošenje prigovora, kliknite ovde.
Opšti uslovi poslovanja -  Uslovi korišćenja -  Finansijski izveštaji -  Naša mreža i kontakti
Copyright © 2017 Findomestic Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 115a, 11070 Beograd
INFO CENTAR +381 (0)11 333 6000