English | Srpski

Novosti - 2013. godine

28.10.2013.

Sigurna štednja u Findomestic Banci
 
Findomestic Banka, deo BNP Paribas grupe, jedne od najvećih bankarskih grupacija u svetu, vodi odgovornu poslovnu politiku vodeći računa o interesima svojih klijenata na prvom mestu, a potom i svojih akcionara. Zahvaljujući takvom pristupu, Findomestic Banka je u mogućnosti da u kontinuitetu, tokom cele godine svojim klijentima ponudi da štede po kamatnim stopama koje su u skladu sa tržišnim uslovima, kvalitetom usluge i sigurnošću koju pruža štednja u jednoj od najuspešnijih svetskih bankarskih grupacija. 
 
Pored Standardne oročene štednje u dinarima i evrima, Findomestic Banka građanima nudi i Rentnu štednju sa mesečnim pripisom kamate namenjenu onima koji žele da im novac bude dostupan svakog meseca u određenom iznosu.
 
Prema novim pravilima Bazela III, BNP Paribas bankraska grupacija je jedna od najbolje kapitalizovanih svetskih banaka sa visinom likvidnosti i obaveznih rezervi u iznosu od preko 200 milijardi evra, a ujedno je uspela i da ostvari profit u svakoj godini krize. Takođe, BNP Paribas je imenovana za Banku 2012. godine od strane Međunarodnog Finansijskog Pregleda (MFP), vodeće finansijske publikacije Tomson Rojters (Thomson Reuters). Prema MFP, BNP Paribas je ovo priznanje dobila zahvaljujući mudrim i hrabrim odlukama, značajnim povećanjem kapitala i likvidnosti,  kao i smanjenjem rizične aktive banke, istovremeno ostvarujući veliki pomak u realizaciji prve faze nove strategije korporativnog i investicionog bankarstva. 
 
S obzirom da je BNP Paribas u potpunosti preuzela upravljanje Findomestic bankom 2011. godine, Findomestic banka u Srbiji svojim građanima pored konkurentnih uslova za štednju nudi i sigurnost i stabilnost grupacije kojoj pripada.
 
-- 

BNP Paribas grupa posluje u skoro 80 zemalja putem jedne od najobimnijih poslovnih mreža sa oko 200,000 zaposlenih, od kojih 145,000 samo u Evropi. Visoko je rangirana u svoje tri ključne oblasti poslovanja: poslovima sa stanovništvom, investicionom savetovanju i korporativnom i investicionom bankarstvu. U Evropi, Grupa ima četiri domaća tržišta (u Belgiji, Francuskoj, Italiji i Luksemburgu) gde je BNP Paribas Personal Finance lider u kreditiranju stanovništva. BNP Paribas sprovodi svoj objedinjeni model poslovanja sa stanovništvom u mediteranskim zemljama, u Turskoj, istočnoj Evropi i kroz svoju široku mrežu u zemljama zapadnog dela Sjedinjenih američkih država. U segmentu korporativnog i investicionog bankarstva, BNP Paribas je takođe među liderima u Evropi, sa značajnim prisustvom u Severnoj i Južnoj Americi i intenzivnim razvojem poslovanja u Aziji.        
BNP Paribas grupacija je u Srbiji prisutna kroz Findomestic banku koja na lokalnom tržištu posluje od početka 2006. godine, a od 2011. je u potpunosti u vlasništvu Grupe koja je tada i preuzela upravljanje bankom. Findomestic Banka posluje kao univezalna banka koja svoje poslovanje zasniva na dva ključna segmenta: poslovima sa privredom i poslovima sa stanovništvom uključujući i kreditiranje stanovništva. 
 
 
15.10.2013.

Ace Manager se vratio! Ne propustite priliku da učestvujete!
 
Ace Manager je, interaktivna 3D igrica kreirana od strane BNP Paribas stručnjaka, dizajnirana za sve studente širom sveta osnovnih i master studija koji imaju između 18 i 26 godina. Prošle godine ovo takmičenje je okupilo 19.000 studenata iz 136 zemlje.
 
Ovo internet takmičenje predstavlja jedinstvenu priliku za sve učesnike, jer omogudava svima da dožive jedinstvenu avanturu i da dodatno otkriju bankarstvo putem sedam poslovnih studija slučaja koje se baziraju na realnoj svetskoj ekonomiji i poslovanju.
 
Studije su dizajnirane i kreirane od strane BNP Paribas stručnjaka i pokrivaju sve tri ključne oblasti poslovanja naše grupacije: Korporativno i investiciono bankarstvo, Upravljanje sredstvima i Poslove sa stanovništvom. Ovo međunarodno takmičenje predstavlja i pravu priliku za unapređenje poslovnog engleskog jezika svakog od takmičara, kao i praktičnih veština u oblasti finansija, marketinga i korporativnih strategija.
 

Ace Manager je novi pedagoški alat koji de vas potpuno uvudi u realni poslovni svet.

Nagrade za najbolje timove podrazumeva fond od 15.000 evra, putovanje u Pariz, VIP ulaznice za otvoreno prventstvo u tenisu u Francuskoj – Roland Garros i što je najvažnije mogudnost stažiranja u okviru BNP Paribas, bankarskoj grupaciji koja je prisutna u skoro 80 zemalja širom sveta, a što ukazuje na mogudnost razvijanja međunarodne karijere.
 
Na kraju takmičenja, svaki učesnik de dobiti sertifikat o učešdu koji može biti od veliki koristi ukoliko ga navedete u poslovnoj biografiji, jer ukazuje na vaš konstatan duh učenja i istraživanja. Takođe, možete izgraditi i vašu globalnu mrežu i lako komunicirati svakodnevno sa svim takmičarima.
 
Saznajte sve dodatne informacije o Ace Manager-u! Lajkujte nas na Facebook stranici:
Registracija počinje 15. oktobra 2013. godine, tako da iskoristite priliku!
Registrujte se na slededoj web adresi: www.acemanager.bnpparibas.com
Online takmičenje de početi 17. aprila i trajade do 7. maja 2014. godine.
 
Ukoliko imate bilo kakva pitanja? Mi imamo odgovor! Pošaljite nam mejl na:
 
Ace Manager Tim vas očekuje u Parizu!

 
 
01.09.2013.

Novi bezbednosni servisi prilikom plaćanja putem interneta 
 
Findomestic Banka je implementirala nove sigurnosne mehanizme - MasterCard Secure CodeVerified by VISA - koji imaju za cilj potpunu zaštitu od neautorizovane upotrebe platnih kartica naših korisnika prilikom plaćanja robe i usluga putem interneta. 
 
Aktivacija ovog servisa počinje 9. septembra 2013. godine. 
 
Ovaj dodatni bezbednosni servis je potpuno besplatan i obavezan za sve korisnike MasterCard i VISA kartica izdanja Findomestic Banke. 
 
Suština servisa je u dodatnoj verifikaciji (proveri i potvrdi identiteta) korisnika kartice prilikom samog čina plaćanja, odnosno unosa podataka na internet stranicama trgovaca koji su registrovani za ove servise. 
 
Za korišćenje servisa Banka vrši prijavljivanje svih svojih korisnika MasterCard i VISA kartica. 
 
  

Takođe, korišćenje servisa je veoma jednostavno i nisu potrebne nove kartice, dodatni programi i aplikacije, i što je najvažnije nema dodatnih troškova. 
 
Za više informacija pogledajte detaljno uputstvo na sajtu naše Banke ili pozovite naš Info centar na (+381) 11 333 6000.
 
 

10.06.2013.

Letnje rešenje – Findomestic keš osveženje do kraja jula! 
 
 Do kraja jula meseca, dinarski gotovinski kredit u Findomestic banci se odobrava bez dodatnih troškova, odnosno bez troška naknade, bez troška upita u kreditni biro, kao i bez depozita i po veoma povoljnim kamatama. Takođe, posebne pogodnosti imaju oni klijenti koji prenesu svoju zaradu u Findomestic banku, jer im je ovaj proizvod dostupan uz još povoljnije uslove u vidu niže kamate. Findomestic dinarskim keš kreditom građani mogu i refinansirati druge kreditne obaveze i zaduženja i ukoliko žele mogu doći i do dodatnog novca. 
 
 

31.05.2013.

Dan komšija
 
Ove godine međunarodni Dan komšija se obeležava u petak, 31. maja, 2013. u svim ekspoziturama BNP Paribas grupacije, uključujući i Findomestic banku u Srbiji koja polako, ali sigurno uspostavlja tradiciju obeležavanja praznika zajedništva, solidarnosti i dobrosusedskih odnosa.
 
Zainteresovani klijenti koji upravo na Dan komšija otvore tekući račun imaće posebnu ponudu, jer će biti oslobođeni troškova održavanja tokom prvih godinu dana.
 
Pozivamo sve komšije, one koji žive ili rade u blizine neke od Findomestic ekspozitura, da svrate u banku u petak na neobavezno druženje uz kafu i kroasane.
 
Vaša Findomestic Banka
 
 
19.03.2013.
 
Findomestic Banka i ove godine na Sajmu automobila 
 
Findomestic Banka, deo BNP Paribas grupe, će i ove godine biti prisutna na Međunarodnom Sajmu automobila od 22. do 31. marta 2013. godine. Kao i prethodnih godina, građani će moći da podnesu zahtev za auto kredit odmah na licu mesta na štandu Findomestic banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važeću ličnu kartu. Pored prepoznatljivo atraktivne kamate, Findomestic auto krediti odobravaju se bez troškova održavanja kreditne partije, bez žiranata, bez prenosa plate, kao i bez obaveznog Kasko osiguranja za sve iznose kredita. Findomestic auto kredit u evrima pored navedenih prednosti se odobrava i bez troška Kreditnog biroa i zaloge na vozilu za sve iznose kredita.  
 
 

12.02.2013.
Western Union - Top 50 nagradni program
 
Western Union kao svetski lider u elektronskom transferu novca punu pažnju poklanja stalnom radu na razvoju kvaliteta usluge. 
 
U tom cilju organizovan je nagradni program pod nazivom "Top 50". Nagrađeni menadžer u okviru Findomestic Banke je:
  • Sead Hamzagić – rukovodilac ekspoziture Tutin 
 

Kriterijumi za nagrađivanje menadžera na osnovu "Top 50" programa su:
  • postignuti rezultati lokacije:
    • broj WU transakcija
    • porast broja WU transakcija u odnosu na prethodnu godinu
  • odnos prema WU usluzi
  • odnos prema klijentima
  • profesionalnost i ljubaznost        
 
 
 
15.01.2013.


Internet bankarstvo
Ukoliko ne možete da pristupite
e-bankingu, kliknite ovde.
Kursna lista
srednji kurs - 24.06.2017
EUR 121.7544
USD 109.0501
CHF 112.3299
kompletna kursna lista
Findomestic konvertor
konverzija:
iz valute: u valutu:
Referentna kamatna stopa NBS
(važi od 08.06.2017.)
Iznosi: 4.00%
Istorijski pregled kamata
Više informacija o Vašim računima možete dobiti na sledećem linku: InfoServis
Vaše mišljenje nam je važno.
Sve sugestije, kritike i pohvale su nam dragocene.
Za podnošenje prigovora, kliknite ovde.
Opšti uslovi poslovanja -  Uslovi korišćenja -  Finansijski izveštaji -  Naša mreža i kontakti
Copyright © 2017 Findomestic Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 115a, 11070 Beograd
INFO CENTAR +381 (0)11 333 6000