English | Srpski

Novosti - 2014. godine

17.11.2014. godine
 
EKSKLUZIVNA ONLINE PONUDA
 
Findomestic Banka je povodom perioda novogodišnjih praznika prvi put predstavila ekskluzivnu online ponudu gotovinskih dinarskih kredita pod sloganom „Uhvati nižu kamatu" koja će građanima biti na raspolaganju do 31. decembra 2014. godine.
 
Tokom promotivnog perioda, korisnicima internet mreže biće omogućeno da uz samo par klikova pristupe sajtu: www.praznicnikes.rs, gde ih samo nekoliko jednostavnih i vrlo zanimljivih koraka deli od prednosti Findomestic online ponude.
 
Konkretno, građani pristupanjem na http://www.praznicnikes.rs imaju mogućnost da kreiraju svoj KEŠ KOD, tako što će odigrati posebno kreiranu prazničnu igricu. Upravo ovakvom vrstom angažmana korisnici svoj jedinstven keš kod dobijaju na njihovu mejl adresu i time ostvaruju pravo na posebne uslove Findomestic gotovinskih dinarskih kredita, koji podrazumevaju nižu kamatnu stopu.
 
Kako bi realizovao dobijene specijalne uslove za ovu vrstu kreditnog proizvoda, dobitnik keš koda prilikom podnošenja zahteva za kredit u nekoj od Findomestic ekspozitura isti treba samo da izdiktira kreditnom korespodentu.
 
Takođe, pristup ovom specijalnom sajtu omogućen je sa svih uređaja, kao što su računari, mobilni telefoni i tableti, što znači da pravo na korišćenje ove specijalne ponude imaju svi internet korisnici.
 
Sve dalje informacije vezane za najadekvatniju kreditnu konstrukciju bankarski savetnici će klijentima dati u skladu sa njihovim potrebama. Podsećamo da  posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic Banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana, kao i potpuna transparentnost u odnosu sa klijentima. 
 
 
 
Osvojite najlepši poklon za sebe!

Plaćajte Visa karticom Findomestic banke, registrujte se na http://www.rs.visa.com/ i možete osvojiti jedan od dva sjajna automobila Mini One!

Sve detalje i pravila nagradne igre možete saznati ovde.

 
 
 
 
31.10.2014. godine 
 
ŠTEDNJA U DINARIMA SA ISPLATOM KAMATE UNAPRED
 
 
Povodom Svetskog dana štednje, Findomestic banka je za sve građane pripremila specijalnu ponudu za oročenje dinarskih depozita koja pored atraktivnih uslova podrazumeva i isplatu kamate unapred.

Pored promotivne ponude za oročenja u dinarima, klijentima je dostupna i Standardna štednja po roku dospeća, ali i Rentna štednja sa mesečnim pripisom kamate namenjena onima koji žele da im novac bude dostupan svakog meseca u određenom iznosu.

Findomestic Banka, kao deo BNP Paribas, jedne od najvećih bankarskih grupacija u svetu i vodeće banke u evrozoni, vodi odgovornu poslovnu politiku vodeći računa o interesima svojih klijenata na prvom mestu, a potom i svojih akcionara. Zahvaljujući takvom pristupu, Findomestic Banka je u mogućnosti da u kontinuitetu, tokom cele godine svojim klijentima ponudi da štede po kamatnim stopama koje su u skladu sa tržišnim uslovima i kvalitetom usluge koju pruža štednja u jednoj od najuspešnijih svetskih bankarskih grupacija.

S obzirom da je BNP Paribas u potpunosti preuzela upravljanje Findomestic bankom 2011. godine, Findomestic banka u Srbiji građanima pored konkurentnih uslova za štednju nudi i sigurnost i stabilnost grupacije kojoj pripada.

 
Detaljnije o specijanoj ponudi ovde
 
 
 
15.09.2014. godine
 
Findomestic i VISA predstavljaju
PROVUCITE ŠTO VIŠE, JER SVAKI PUT SE PIŠE!
 
 
Poštovani klijenti,
 

Findomestic Banka u saradnji sa kompanijom VISA je pripremila specijalnu promotivnu kampanju u kojoj nagrađuje najaktivnije korisnike Findomestic Visa debitne kartice

Prvih 200 korisnika VISA debitne kartice Findomestic Banke koji u periodu od 45 dana, od 15.9. do 31.10.2014.godine, budu imali najveći broj transakcija plaćanja karticom u minimalnom iznosu od 500 dinara biće nagrađeni sa po 2.000 dinara uplatom na tekući račun. 

Pozivamo vas da do 31. 10. 2014. godine iskoristite priliku i budete jedan od 200 najaktivnijih korisnika Findomestic VISA debitne kartice kako biste osvojili nagradu!

I ne zaboravite: PROVUCITE ŠTO VIŠE, JER SVAKI PUT SE PIŠE!

 
Vaša Findomestic Banka

 
21.05.2014.
 
Humanitarni Dan komšija u Findomestic Banci!
 
Međunarodni Dan komšija koji Findomestic Banka sada već tradicionalno proslavlja, ove godine će se obeležiti u petak, 23.05.2014. godine, u svim ekspoziturama banke.

Kao odgovorna bankarska institucija, Findomestic Banka će ovogodišnji praznik zajedništva, dobrosusedskih odnosa i solidarnosti iskoristiti za organizaciju humanitarne akcije na koju pozivamo sve one koji žive ili rade u blizini ekspozitura banke da se pridruže u prikupljanju pomoći za stanovništvo ugroženo od poplava.

Naime, na Dan komšija sve poslovnice Findomestic Banke širom Srbije predstavljaće punktove za prikupljanje najneophodnijih stvari koje će dalje biti distribuirane specijalizovanim ustanovama za prikupljanje pomoći.Takođe, za ovu priliku Banka je u skladu sa svojom tradicijom pripremila i specijalnu, komšijsku pogodnost koja podrazumeva plaćanje svih računa bez provizija i naknada uz kafu na Dan komšija.

Još jednom Findomestic Banka poziva sve komšije, da u petak svrate u ekpoziture banke na neobavezno druženje uz kafu i kroasane kako bismo zajedničkim humanitarnim doprinosom obezbedili pomoć onima kojima je u ovom trenutku najpotrebnija.

 
 
21.05.2014.
 
Važno obaveštenje za klijente
 
Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas da sve ekspoziture Findomestic Banke od danas rade prema regularnom radnom vremenu.

Srdačan pozdrav,

Vaša Findomestic Banka

 
 
20.05.2014.
 
Važno obaveštenje za klijente

Poštovani klijenti, 
 
Obaveštavamo Vas da je ekspozitura Findomestic Banke u Paraćinu počela ponovo da radi prema regularnom radnom vremenu, dok ekspozitura u Šapcu do daljnjeg neće raditi.
  
Hvala na razumevanju, 
 
Vaša Findomestic Banka
 

 
19.05.2014.
 
Važno obaveštenje za klijente
 
Poštovani klijenti,

Obaveštavamo Vas da usled vremenskih nepogoda ekspoziture Findomestic Banke u Šapcu i Paraćinu do daljnjeg neće raditi.
 
Hvala na razumevanju,

Vaša Findomestic Banka

 
 
15.05.2014.
 
Važno obaveštenje za klijente
 
Poštovani klijenti, 
 
Obaveštavamo Vas da usled vremenskih nepogoda određene ekspoziture Findomestic Banke neće raditi u sledećem periodu:
  • Ekspozitura u Lazarevcu - 15. i 16. maja 2014. godine
  • Ekspozitura u Paraćinu - 16. maja 2014. godine  
Hvala na razumevanju,
 
Vaša Findomestic Banka
 
 
04.04.2014.
 
Otputujte besplatno u Brazil korišćenjem VISA kartice Findomestic banke! 

Svi građani korisnici VISA platnih kartica Findomestic Banke imaju mogućnost da učestvuju u nagradnoj igri pod nazivom „Poziv za Brazil".

Kako biste stekli pravo učešća u ovoj nagradnoj igri potrebno je samo da, u periodu od 05. aprila do 04. maja 2014. godine, napravite neku transakciju kupovine na prodajnom mestu ili putem interneta vašom VISA karticom.

Nagrada podrazumeva besplatno putovanje u Brazil za dve osobe na 4 dana, uz pokrivanje svih troškova smeštaja i avio prevoza, kao i džeparac u iznosu od 300 dolara.

VISA kompanija kao jedan od sponzora FIFA World Cup - a, odnosno svetskog prvenstva u fudbalu koje će biti održano u Brazilu ove godine, dobitnicima omogućava i karte za gledanje meča Kostarika – Engleska. Ukupno će biti izvučeno četiri srećna dobitnika!

Nagradno izvlačenje će se obaviti početkom maja meseca. Ne postoji ograničenje odnosno kriterijum po pitanju iznosa ni broja transakcija.
 
 
 
25.03.2014.
 
Ace Manager se vratio! Ne propustite priliku da učestvujete!

Ace Manager je, interaktivna 3D igrica kreirana od strane BNP Paribas stručnjaka, dizajnirana za sve studente širom sveta osnovnih i master studija koji imaju između 18 i 26 godina. Prošle godine ovo takmičenje je okupilo 19.000 studenata iz 136 zemlje. 

Ovo internet takmičenje predstavlja jedinstvenu priliku za sve učesnike, jer omogućava svima da dožive jedinstvenu avanturu i da dodatno otkriju svet bankarstva putem sedam poslovnih studija slučaja koje se baziraju na realnoj svetskoj ekonomiji i poslovanju.

Studije su dizajnirane i kreirane od strane BNP Paribas stručnjaka i pokrivaju sve tri ključne oblasti poslovanja naše grupacije: Korporativno i investiciono bankarstvo, Upravljanje sredstvima i Poslove sa stanovništvom. Ovo međunarodno takmičenje predstavlja i pravu priliku za unapređenje poslovnog engleskog jezika svakog od takmičara, kao i praktičnih veština u oblasti finansija, marketinga i korporativnih strategija.

Ace Manager je novi pedagoški alat koji će vas potpuno uvući u realni poslovni svet.

Nagrade za najbolje timove podrazumeva fond od 15.000 evra, putovanje u Pariz, VIP ulaznice za otvoreno prventstvo u tenisu u Francuskoj – Roland Garros i što je najvažnije mogućnost stažiranja u okviru BNP Paribas, bankarskoj grupaciji koja je prisutna u skoro 80 zemalja širom sveta, a što ukazuje na mogućnost razvijanja međunarodne karijere.

Na kraju takmičenja, svaki učesnik će dobiti sertifikat o učešću koji može biti od veliki koristi ukoliko ga navedete u poslovnoj biografiji, jer ukazuje na vaš konstatan duh učenja i istraživanja. Takođe, možete izgraditi i vašu globalnu mrežu i lako komunicirati svakodnevno sa svim takmičarima.

 

Registracija traje do 10. aprila 2014. godine, tako da iskoristite priliku!

Saznajte sve dodatne informacije o učešću na Ace Manager takmičenju!
Lajkujte nas na Facebook stranici: www.facebook.com/BNPParibas.AceManager
Registrujte se na sledećoj web adresi: www.acemanager.bnpparibas.com
Online takmičenje će početi 17. aprila i trajaće do 7. maja 2014. godine.
Ukoliko imate bilo kakva pitanja? Mi imamo odgovor!
Pošaljite nam mejl na: bnpparibas.acemanager@gmail.com
Ace Manager Tim vas očekuje u Parizu!
  


16.03.2014.

Najbolje performanse Findomestic kredita na Sajmu automobila
 
Findomestic Banka, deo BNP Paribas grupe, je i ove godine povodom Sajma automobila pripremila specijalne uslove auto kredita za sve posetioce. Kao i prethodnih godina, građani de modi da podnesu zahtev za auto kredit odmah na licu mesta na štandu Findomestic banke u Hali 4 Beogradskog sajma, samo uz važedu ličnu kartu. Uz već prepoznatljivo atraktivne kamate, Findomestic auto krediti odobravaju se bez troškova održavanja kreditne partije, bez žiranata, bez prenosa plate, kao i bez obaveznog Kasko osiguranja za sve iznose kredita.

Pored finansiranja kupovine novih vozila na Sajmu, standardna ponuda Banke obuhvata i kreditiranje polovnih automobila. Veliki broj placeva ved ima potpisan ugovor sa Findomestic Bankom, pa se kao i kod novih automobila kompletan proces može obaviti na prodajnim mestima partnera Banke. Posebno interesantan kreditni proizvod je auto kredit za kupovinu polovnih automobila od fizičkih lica, koji uz veoma jednostavnu i brzu proceduru, u bilo kojoj ekspozituri Findomestic Banke, fizička lica mogu izvršiti finansiranje kupovine polovnog automobila od drugog fizičkog lica.

Takođe, posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic Banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana, kao i potpuna transparentnost u odnosu sa klijentima. 


 
14.02.2014.
 
Findomestic keš podrška - sa nižom kamatom do kraja marta!
 
 
Findomestic banka sada odobrava dinarski gotovinski i kredit za refinansiranje po sniženim kamatama. U skladu sa svojom poslovnom politikom pružanja podrške građanima u ostvarivanju planova i pozitivnim promenama, dinarski gotovinski i kredit za refinansiranje u Findomestic banci sa već produženim rokom otplate do 84 meseca, se sada odobrava uz nižu kamatu do kraja marta meseca. Pored ove specijalne ponude u promotivnom periodu, Findomestic keš kredit je klijentima dostupan bez obaveznog depozita i bez žiranata.
 
Posebne pogodnosti imaju oni klijenti koji prenesu svoju zaradu u Findomestic banku, jer im je uz unapređenu ponudu usluga uz tekući račun, ovaj proizvod na raspolaganju uz još povoljnije uslove u vidu još niže kamate. Findomestic dinarskim keš kreditom građani mogu i refinansirati druge kreditne obaveze i zaduženja u drugim bankama i ukoliko žele mogu doći i do dodatnog novca.
 
Pored podrške koju konstantno obezbeđuje, posebna vrednost koja ističe poslovanje Findomestic banke u oblasti kreditiranja stanovništva jeste odgovorno kreditiranje građana koje za cilj ima da spreči prezaduženost, kao i potpuna transparentnost u odnosu sa klijentima.
 
 
 
14.02.2014.
 
Western Union - Top 50 nagradni program
 
Western Union, kao svetski lider u elektronskom prenosu novca, već godinama svoju pažnju usmerava ka pružanju najbolje usluge klijentima. 
 
Western Union / Eki Transfers Program "Top 50" prepoznaje lokacije koje pružaju najbolju uslugu Western Union klijentima i nagrađuje njihove rukovodioce za rezultate koje je lokacija postigla u 2013.godini. 
 
Nagrađeni rukovodilac u okviru Findomestic Banke je: 
  • Boban Milojević, Novi Pazar
Verujemo da se kvalitet i prepoznatljivost neke usluge ogleda upravo u ljudima koji se trude da učine korak dalje i time doprinesu ostvarenju najboljih poslovnih rezultata.
 
 
 
 
 

 


Internet bankarstvo
Ukoliko ne možete da pristupite
e-bankingu, kliknite ovde.
Kursna lista
srednji kurs - 24.06.2017
EUR 121.7544
USD 109.0501
CHF 112.3299
kompletna kursna lista
Findomestic konvertor
konverzija:
iz valute: u valutu:
Referentna kamatna stopa NBS
(važi od 08.06.2017.)
Iznosi: 4.00%
Istorijski pregled kamata
Više informacija o Vašim računima možete dobiti na sledećem linku: InfoServis
Vaše mišljenje nam je važno.
Sve sugestije, kritike i pohvale su nam dragocene.
Za podnošenje prigovora, kliknite ovde.
Opšti uslovi poslovanja -  Uslovi korišćenja -  Finansijski izveštaji -  Naša mreža i kontakti
Copyright © 2017 Findomestic Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 115a, 11070 Beograd
INFO CENTAR +381 (0)11 333 6000