English | Srpski

Šta je Verified by VISA (VbV)

Verified by VISA (VbV) je dodatni besplatni sigurnosni mehanizam koji ima za cilj potpunu zaštitu od neautorizovane upotrebe VISA platnih kartica prilikom plaćanja robe i usluga putem interneta. Ovaj dodatni bezbednosni servis je potpuno besplatan i obavezan za sve korisnike VISA kartica izdanja Findomestic Banke.
 

Suština servisa je u dodatnoj verifikaciji (proveri i potvrdi identiteta) korisnika kartice prilikom samog čina plaćanja, odnosno unosa podataka na  internet stranicama trgovaca koji su registrovani za ovaj servis. Prilikom internet kupovine vrši se unos i potvrda podataka korisnika kartice unošenjem jedinstvene lozinke – sličan postupak kao prilikom unošenja PIN broja. Ovaj postupak se odvija isključivo između korisnika i Banke, dok Internet trgovac nema uvid u razmenu poverljivih podatka. Ovakvim rešenjem jedino Vi možete koristiti karticu prilikom plaćanja kod registrovanih Internet trgovaca za Verified by VISA uslugu. Kako biste bili sigurni da komunicirate sa našom Bankom, na ekranu će se pojaviti posebna pozdravna poruka sa Vašim podacima.

Korišćenje servisa je veoma jednostavno i nisu potrebne nove kartice, dodatni programi i aplikacije, i što je najvažnije nema dodatnih troškova.

Potražite Verified by VISA oznaku na preko 500.000 web prodajnih mesta u zemlji i svetu i kupujte sigurno putem interneta!Internet bankarstvo
Ukoliko ne možete da pristupite
e-bankingu, kliknite ovde.
Kursna lista
srednji kurs - 24.06.2017
EUR 121.7544
USD 109.0501
CHF 112.3299
kompletna kursna lista
Findomestic konvertor
konverzija:
iz valute: u valutu:
Referentna kamatna stopa NBS
(važi od 08.06.2017.)
Iznosi: 4.00%
Istorijski pregled kamata
Više informacija o Vašim računima možete dobiti na sledećem linku: InfoServis
Vaše mišljenje nam je važno.
Sve sugestije, kritike i pohvale su nam dragocene.
Za podnošenje prigovora, kliknite ovde.
Opšti uslovi poslovanja -  Uslovi korišćenja -  Finansijski izveštaji -  Naša mreža i kontakti
Copyright © 2017 Findomestic Banka a.d. Beograd, Bulevar Mihaila Pupina br. 115a, 11070 Beograd
INFO CENTAR +381 (0)11 333 6000